CAMUFLARE DE LUNGĂ DURATĂ
GEL CORECTOR DE NUANȚĂ

VITICOLOR

GEL CORECTOR

ACEST GEL CORECTOR COLOREAZĂ ZONELE DEPIGMENTATE PE TERMEN LUNG (3-5 ZILE). POATE FI UTILIZAT ÎMPREUNĂ CU TRATAMENTELE UTILIZATE ÎN MOD FRECVENT PENTRU VITILIGO, ÎN SPECIAL CU FOTOTERAPIA.

Gelul Viticolor combină:

– agenți coloranți pentru colorarea imediată a pielii pentru a evidenția zona de aplicare;

– agenți de pigmentare (DHA și Eritruloză), pentru o colorare profundă și de durată. Această colorare este vizibilă la câteva ore de la aplicare.

Se aplică cu o pensulă, atât pe corp, cât și pe față. Efectul său colorant ascunde efectiv depigmentarea și îmbunătățește calitatea vieții persoanelor care care se confruntă cu vitiligo.

Mod de prezentare:

Tub 50 ml

  • Camuflează zonele depigmentate
  • Oferă o camuflare estetică și de durată
  • Atât pentru față, cât și pentru corp
COMPOZIȚIE

Ingrediente:
Aqua (Water), Butylene Glycol, Dihydroxyacetone, Alcohol Denat., Sodium Polyacryloyldimethyl Taurate, Hydrogenated Polydecene, Erythrulose, Citric Acid, Trideceth-10, CI 42090 (Blue 1), CI 19140 (Yellow 5), CI 14700 (Red 4), Chlorphenesin, Phenoxyethanol, O-Cymen-5-ol.

INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE

Viticolor se aplică pe zonele depigmentate cu ajutorul pensulei, pentru o aplicare mai precisă. Folosind partea plată a pensulei, începeți aplicarea din centrul zonei depigmentate, distribuind produsul spre exterior pentru a evita demarcarea. Lăsați să se usuce.

Dacă, după 8 ore, culoarea rezultată este prea deschisă, reaplicați până obțineți culoarea dorită. Ulterior, culoarea se va menţine cu una sau două aplicări pe săptămână. Produsul poate lasă urme pe haine. Conține o pensulă pentru aplicare.

Vă recomandăm, de asemenea, în această gamă...

STIMULEAZĂ REPIGMENTAREA PIELII
CONTRIBUIE LA PROTEJAREA CELULELOR ÎMPOTRIVA STRESULUI OXIDATIV