CAMUFLARE DE LUNGĂ DURATĂ
GEL CORECTOR DE NUANȚĂ
product angel circle

VITICOLOR

GEL CORECTOR

ACEST GEL CORECTOR COLOREAZĂ ZONELE DEPIGMENTATE PE TERMEN LUNG (3-5 ZILE). POATE FI UTILIZAT ÎMPREUNĂ CU TRATAMENTELE UTILIZATE ÎN MOD FRECVENT PENTRU VITILIGO, ÎN SPECIAL CU FOTOTERAPIA.

Gelul Viticolor combină:

- agenți coloranți pentru colorarea imediată a pielii pentru a evidenția zona de aplicare;

- agenți de pigmentare (DHA și Eritruloză), pentru o colorare profundă și de durată. Această colorare este vizibilă la câteva ore de la aplicare.

Se aplică cu o pensulă, atât pe corp, cât și pe față. Efectul său colorant ascunde efectiv depigmentarea și îmbunătățește calitatea vieții persoanelor care care se confruntă cu vitiligo.

Mod de prezentare:

Tub 50 ml

  • Camuflează zonele depigmentate
  • Oferă o camuflare estetică și de durată
  • Atât pentru față, cât și pentru corp

Compoziție
Ingrediente :

INGREDIENTE: Aqua (Water), Butylene Glycol, Dihydroxyacetone, Alcohol Denat., Sodium Polyacryloyldimethyl Taurate, Hydrogenated Polydecene, Erythrulose, Citric Acid, Trideceth-10, CI 42090 (Blue 1), CI 19140 (Yellow 5), CI 14700 (Red 4), Chlorphenesin, Phenoxyethanol, O-Cymen-5-ol.

Instrucțiuni de utilizare

Viticolor se aplică pe zonele depigmentate cu ajutorul pensulei, pentru o aplicare mai precisă. Folosind partea plată a pensulei, începeți aplicarea din centrul zonei depigmentate, distribuind produsul spre exterior pentru a evita demarcarea. Lăsați să se usuce.

Dacă, după 8 ore, culoarea rezultată este prea deschisă, reaplicați până obțineți culoarea dorită. Ulterior, culoarea se va menţine cu una sau două aplicări pe săptămână. Produsul poate lasă urme pe haine. Conține o pensulă pentru aplicare.

           

Vă recomandăm, de asemenea, în acestă gamă...

CONTRIBUIE LA PROTEJAREA CELULELOR ÎMPOTRIVA STRESULUI OXIDATIV
STIMULEAZĂ repigmentarea PIELII

PIELE SENSIBILĂ
CALMARE ȘI CONFORT

SENSITÉLIAL

Produse de îngrijire concepute pentru a calma și proteja cele mai sensibile tipuri de piele: de la curățare și hidratare la protecție solară.

Descoperiți gama

GRUPUL NOSTRU DE EXPERTI
Raspunsuri

Beneficiați de sfatul experților noștri pentru a vă ajuta să aveți grijă de piele și de păr

Consultați dosarul

ACM : LA PRESSE EN PARLE