EFECT REPARATOR DEMONSTRAT*
PIELE DETERIORATĂ

CICASTIM CREMĂ REPARATOARE

REFACEREA BARIEREI CUTANATE

ACESTA ESTE UN PRODUS DE ÎNGRIJIRE CU PROPRIETĂȚI CALMANTE ȘI REPARATOARE, SPECIAL CONCEPUT PENTRU ARSURI SUPERFICIALE, PIELE DETERIORATĂ ȘI IRITATĂ, PIELE CRĂPATĂ ȘI ÎNROȘITĂ.

Crema reparatoare Cicastim poate fi aplicată pe față și corp, atât la adulți, cât și la copii. Datorită texturii sale care lasă un strat protector la nivelul pielii, această cremă restabilește rapid integritatea și senzația de confort a pielii. Ajută la refacerea epidermului, hidratează, calmează zonele deteriorate și oferă o protecție optimă datorită acțiunii combinate a alantoinei, sorbitolului și vitaminei E. Asigură controlul florei bacteriene și a celei fungice. Întotdeauna utilă în dulapul cu medicamente, crema reparatoare Cicastim reduce diferite semne rămase în urma tăieturilor și zgârieturilor produse în mod frecvent.

Formula nu conține parfum – Toleranță foarte bună

Mod de prezentare:

Tub 20 ml

  • Reface epidermul și hidratează
  • Doza de filmogen protejează pielea deteriorată
  • Ingrediente active recunoscute pentru toleranța lor ridicată, care pot reda rapid integritatea și senzația de confort a pielii.
COMPOZIȚIE

Ingrediente:
Aqua (Water), Cetyl Alcohol, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Isopropyl Myristate, Sorbitol, Glyceryl Stearate, Hydroxypropyl Starch Phosphate, PEG-75 Stearate, Allantoin, Tocopheryl Acetate, Cera Microcristallina (Microcrystalline Wax), Ceteth-20, Steareth-20, Paraffin, Decylene Glycol, Polyacrylamide, C13-14 Isoparaffin, Laureth-7, Chlorhexidine Digluconate.

STUDII CLINICE

*Evaluarea clinică a efectului reparator al cremei Cicastim după 7 zile de aplicare de două ori pe zi – 2013

Reducerea semnificativă (-30%) a pierderii transepidermice de apă la nivelul zonei pe care s-a aplicat cremă versus o suprafață pe care nu s-a aplicat niciun produs în 4 zile.

INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE

Aplicați crema reparatoare Cicastim o dată sau de două ori pe zi, pe pielea curată și uscată, până la refacerea completă.

Vă recomandăm, de asemenea, în această gamă...