PIELE SENSIBILĂ

Pielea sensibilă este fragilă și reacționează într-o manieră exagerată la agresiunile zilnice sau la anumiți factori (temperaturi ridicate sau scăzute, apă dură, dietă picantă, emoții puternice, anumite produse cosmetice etc.). Este roșie, prezintă senzații de mâncărime sau de piele care ”ține”. Pielea deschisă la culoare este vizată în mod frecvent, deși toate tipurile de piele pot fi predispuse: normală, grasă, uscată sau mixtă. Pielea sensibilă necesită o atenție deosebită pentru a-i reda senzația de confort și de stare generală de bine. Gama Sensitélial include soluții blânde și eficace pentru hidratarea, calmarea și protejarea pielii sensibile.

SENSITÉLIAL

CALMEAZĂ RAPID PIELEA SENSIBILĂ

CALMEAZĂ RAPID PIELEA SENSIBILĂ datorită produselor eficace de îngrijire care conțin ingrediente active riguros selectate pentru a asigura îngrijirea pielii.

Gama Sensitélial oferă rezultate concrete pentru pielea sensibilă, reactivă și cu tendință de înroșire, cu produse de îngrijire create pentru a fi tolerate chiar și de cea mai sensibilă piele și pentru a oferi senzația de catifelare și confort pe termen lung.

PIELE SENSIBILĂ, REACTIVĂ ȘI/SAU CU TENDINȚĂ DE ÎNROȘIRE

REDĂ CALMUL ȘI CONFORTUL PIELII
LOȚIUNE MICELARĂ DE CURĂȚARE ȘI ÎNDEPĂRTARE A MACHIAJULUI