PROTECȚIE SOLARĂ FOARTE RIDICATĂ - PIELE GRASĂ

SENSITÉLIAL GEL DE PROTECȚIE SOLARĂ SPF 50

FOTOPROTECTOR INCOLOR

PRODUS DE ÎNGRIJIRE FOTOPROTECTOR MATIFIANT, INCOLOR ȘI CU TEXTURĂ TRANSPARENTĂ, PENTRU PIELEA GRASĂ, FRAGILIZATĂ SAU SENSIBILĂ LA SOARE SAU PENTRU PIELEA EXPUSĂ LA LUMINA SOLARĂ ÎN CONDIȚII EXTREME.

Acest produs de îngrijire acoperă întreg spectrul UVA/UVB datorită combinației de filtre solare organice și filtre minerale, oferind o protecție eficace împotriva razelor solare pentru cele mai sensibile tipuri de piele, inclusiv în condiții extreme de expunere la soare. Pielea este pe deplin protejată.

Produs cu textură ușoară, care nu lasă urme, fotostabil, rezistent la apă.

Mod de prezentare:

Tub 40 ml

  • Fotoprotector, incolor
  • Textură cu aspect mat
  • Nu lasă urme albe, fără textură grasă, nu este lipicios
  • Non-comedogenic
  • Nu conține parfum
COMPOZIȚIE

Ingrediente:
Aqua (Water), Ethylhexyl Methoxycinnamate, Dicaprylyl Carbonate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Ethylhexyl Triazone, Octocrylene, Dipropylene Glycol, Neopentyl Glycol Diheptanoate, Cyclohexasiloxane, Alcohol Denat., Ammonium Acryloyldimethyltaurate/Beheneth-25 Methacrylate Crosspolymer, Cyclopentasiloxane, Chlorphenesin, Phenoxyethanol, Sodium Hydroxide, BHT, Disodium EDTA.

INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE

Aplicați Sensitélial gel de protecție solară SPF 50 zilnic pe față, cu 30 de minute înainte de fiecare expunere la soare.
Reaplicați în mod regulat, în special după înot, transpirație sau ștergerea cu prosopul. Nu expuneți direct la soare bebelușii și copiii mici. Nu vă expuneți la soare pentru un timp îndelungat, chiar dacă utilizați un produs de protecție solară, deoarece nu vă protejează complet. Expunerea excesivă la soare este periculoasă pentru sănătate.

Vă recomandăm, de asemenea, în această gamă...

PROTECȚIE SOLARĂ FOARTE RIDICATĂ COLORATĂ TEN DESCHIS LA CULOARE
PROTECȚIE SOLARĂ FOARTE RIDICATĂ PIELE SENSIBILĂ