PROTECȚIE SOLARĂ

Lumina soarelui este bună pentru confortul psihic, dar nu și pentru piele. Dacă nu purtăm haine care să acopere complet pielea și/sau dacă nu folosim o cremă de protecție solară eficace, expunerea prelungită poate cauza nu numai arsuri solare, ci pe termen lung poate duce la apariția cancerului de piele (melanom, carcinom) și la îmbătrânirea pielii. Prin urmare, este important să alegeți un factor de protecție potrivit tipului de piele, în funcție de tipul de expunere la soare și de aria geografică (altitudinea etc.), să aplicați crema în strat generos și să reaplicați frecvent, în special după transpirație, înot sau ștergerea pielii cu un prosop. Gama Sensitélial Protecție Solară propune spre aplicare produse adaptate pentru protejarea celui mai sensibil tip de piele împotriva pericolul generat de soare.

SENSITÉLIAL PROTECȚIE SOLARĂ

O PROTECȚIE SOLARĂ EFICACE PENTRU CEL MAI SENSIBIL TIP DE PIELE

O protecție solară eficace pentru cel mai sensibil tip de piele, inclusiv în condiții de expunere solară extremă, cu texturi potrivite pentru toate tipurile de piele.

Gama Sensitélial oferă protecție optimă împotriva razelor UVA-UVB, pentru pielea sensibilă sau predispusă la intoleranță solară, datorită toleranței ridicate, rezistenței la apă și a formulării fotostabile,, la care se adaugă textura adaptată tipului dvs. de piele, motiv pentru care folosirea produselor din această gamă este o adevărată plăcere.

PIELE SENSIBILĂ LA SOARE

PROTECȚIE SOLARĂ FOARTE RIDICATĂ - PIELE GRASĂ
PROTECȚIE SOLARĂ FOARTE RIDICATĂ COLORATĂ TEN DESCHIS LA CULOARE
PROTECȚIE SOLARĂ FOARTE RIDICATĂ PIELE SENSIBILĂ