90% satisfacție: reducere a numărului de scuame
Pentru a combate și cea mai severă formă de matreață
product angel circle

NOVOPHANE.K ȘAMPON ANTI-MĂTREAȚĂ 300 ml

Mătreață severă, Mâncărime, Iritații

UN PRODUS DE ÎNGRIJIRE CAPABIL SĂ ELIMINE MĂTREAȚA PERSISTENTĂ ȘI SENZAȚIA DE MÂNCĂRIME.

Novophane.K are o acțiune complexă anti-mătreață pentru a combate mătreața severă însoțită de senzația de mâncărime. Complexul său antifungic care conține zinc pirition și octopirox limitează proliferarea ciupercii Malassezia, principalul agent care duce la apariția mătreții. Datorită uleiului esențial de ienupăr, Novophane.K elimină mătreața, împiedicând în același timp reapariția ei, și reduce senzația de mâncărime. Scuamele sunt eliminate cu ajutorul acidului salicilic. Scalpul este curățat fără a crea senzația de uscare, iar mâncărimea și iritațiile dispar. Curăță scalpul, fără a-l usca, iar mâncărimea și iritațiile dispar. Părul este curățat cu blândețe, devenind din nou frumos și fără mătreață.

Mod de prezentare:

Flacon 300 ml

  • Eficacitate dovedită*  
  • Elimină mătreața *  
CUMPĂRĂ ACUM

COMPOZIȚIE
Ingrediente :

INGREDIENTE: Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Salicylic Acid, Dipropylene Glycol, Coco-Betaine, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Piroctone Olamine, Sodium Hydroxide, Sodium Lactate, Decyl Glucoside, Juniperus Oxycedrus Wood Oil, Sodium Chloride, Zinc Pyrithione, Polyquaternium-7, Glycyrrhetinic Acid, Sodium Polynaphthalenesulfonate, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Citric Acid, CI 19140 (Yellow 5), CI 15985 (Yellow 6).

STUDII CLINICE

Studiu clinic efectuat pe 20 de subiecți

Novophane.K a fost testat pe 20 de subiecți, care au observat:

  • O diminuare a numărului și grosimii scuamelor 90% dintre subiecți*

  • O diminuare a zonelor de roșeață la 80% dintre subiecți*

INSTRUCŢIUNI DE UTILIZARE

Aplicaţi șamponul anti-mătreață Novophane.K pe părul umed. Masaţi delicat scalpul până se produce spumă. Lăsaţi să acţioneze câteva minute sau urmaţi recomandarea medicului, apoi clătiţi. În cazul contactului cu ochii, clătiți din abundență cu apă.

Faza de atac: de 2-3 ori pe săptămână.
Faza de întreţinere: 1-2 ori pe săptămână

Vă recomandăm, de asemenea, în acestă gamă...

Pentru a combate și cea mai severă formă de matreață
CUMPĂRĂ ACUM

PIELE SENSIBILĂ
CALMARE ȘI CONFORT

SENSITÉLIAL

Produse de îngrijire concepute pentru a calma și proteja cele mai sensibile tipuri de piele: de la curățare și hidratare la protecție solară.

Descoperiți gama

ANTI-ÎMBĂTRÂNIRE
PROGRESE ÎN EFICACITATEA ÎMPOTRIVA ÎMBĂTRÂNIRII CUTANATE

DUOLYS

Produse de îngrijire anti-îmbătrânire pe bază de vitamina C pură care previn și corectează pe termen lung semnele de îmbătrânire ale pielii.

Descoperiți gama

ACM : LA PRESSE EN PARLE