Unghiile sunt hrănite
Frumusețe până în vârful unghiilor
product angel circle

NOVOPHANE CREMĂ PENTRU UNGHII

Hrănește și hidratează

CREMĂ PENTRU ÎNFRUMUSEȚAREA UNGHIILOR, NOVOPHANE CREMĂ PENTRU UNGHII  ESTE UN PRODUS EFICACE PENTRU ÎNGRIJIREA ZILNICĂ ȘI REPARAREA UNGHIILOR FRAGILE, CASANTE, ÎNGROȘATE SAU NEREGULATE.

Ușor de aplicat, crema pătrunde rapid, lăsând un film la suprafața unghiei, care o protejează împotriva deshidratării. Hrănește și hidratează unghia. Conținutul său ridicat de ingrediente active conferă rezistență și flexibilitate unghiilor.

Ușor de luat cu oriunde, îți permite să ai grijă de frumusețea unghiilor, indiferent de împrejurări.

Mod de prezentare: Tub 15 ml

  • Hrănește unghia, previne deshidratarea acesteia
  • Se poate aplica peste lacul de unghii.
CUMPĂRĂ ACUM

COMPOZIȚIE
Ingrediente :

INGREDIENTE: Aqua (Water), Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Glycerin, PEG-30 Dipolyhydroxystearate, Urea, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Cera Alba (Beeswax), Ozokerite, Glycine Soja (Soybean) Sterols, Lecithin, Magnesium Sulfate, Panthenol, Sodium Chloride, Tocopheryl Acetate, Squalane, Biotin, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Disodium EDTA, Parfum (Fragrance).

INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE

Aplicați crema pentru unghii Novophane în fiecare zi, pe unghie și pe conturul acesteia, masând ușor. Se poate aplica peste lacul de unghii.

Vă recomandăm, de asemenea, în acestă gamă...

FRUMUSEȚEA PĂRULUI ȘI A UNGHIILOR
CUMPĂRĂ ACUM

PIELE SENSIBILĂ
CALMARE ȘI CONFORT

SENSITÉLIAL

Produse de îngrijire concepute pentru a calma și proteja cele mai sensibile tipuri de piele: de la curățare și hidratare la protecție solară.

Descoperiți gama

ANTI-ÎMBĂTRÂNIRE
PROGRESE ÎN EFICACITATEA ÎMPOTRIVA ÎMBĂTRÂNIRII CUTANATE

DUOLYS

Produse de îngrijire anti-îmbătrânire pe bază de vitamina C pură care previn și corectează pe termen lung semnele de îmbătrânire ale pielii.

Descoperiți gama

ACM : LA PRESSE EN PARLE