FORMULĂ COMPLEXĂ
FRUMUSEȚEA PĂRULUI ȘI A UNGHIILOR
product angel circle

NOVOPHANE CAPSULE VEGETALE

FORMULĂ ÎMBUNĂTĂȚITĂ - SUPLIMENT ALIMENTAR

ACȚIONÂND SIMULTAN ASUPRA PĂRULUI ȘI UNGHIILOR, ACEST SUPLIMENT ALIMENTAR CONTRIBUIE LA REDAREA PUTERII ȘI VIGORII ACESTORA*

Căderea temporară sau ocazională a părului, deteriorarea părului, unghii fragile, moi, îngroșate sau casante? Capsulele vegetale Novophane este un complex de aminoacizi, 7 vitamine, minerale și extract apos din părți aeriene de Coada-calului (Equisetum arvense) care conține 7% siliciu/capsulă, pentru a menține frumusețea părului și unghiilor și rezistența acestora.

Biotina și zincul contribuie la menținerea sănătăţii părului. Zincul contribuie la menținerea sănătăţii unghiilor. Vitamina B6 contribuie la sinteza normală a cisteinei. Cuprul contribuie la pigmentarea normală a părului.

Mod de prezentare:

Cutie cu 60 de capsule vegetale (pentru 1 lună)

  • O formulă complexă cu eficacitate dovedită*
  • Toleranță digestivă bună
  • Capsule pe bază de plante, fără dioxid de titan
CUMPĂRĂ ACUM

COMPOZIȚIE
Ingrediente :

INGREDIENTE:

Cistină, metionină, capsula: hipromeloză, colorant/clorofilină de cupru-sodică; agent de încărcare: fosfat dicalcic dihidrat; gluconat de fier; oxid de magneziu; vitamina C/acid ascorbic; gluconat de zinc; extract apos 2-4:1 (maltodextrină, dioxid de siliciu) din părţi aeriene de Coada-calului (Equisetum arvense), cu 7% siliciu; vitamina E/DL-alfa acetat de tocoferil; vitamina B3/niacină, arginină; agent antiaglomerant: mono şi digliceride ale acizilor graşi; vitamina B5/acid pantotenic; vitamina B6/clorhidrat de piridoxină; vitamina B2/riboflavină; gluconat de cupru; biotină.

Tabel Novophane 714x370px-01.png

*Biotina contribuie la metabolismul normal al macronutrienților. Biotina contribuie la menținerea sănătății membranelor mucoase. Biotina contribuie la menținerea sănătății pielii.
Vitamina C contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a pielii.
Vitamina B6 contribuie la metabolismul normal al proteinelor și al glicogenilor.
Riboflavina (vitamina B2) contribuie la menținerea sănătății membranelor mucoase. Riboflavina contribuie la menținerea sănătății pielii.
Niacina (vitamina B3) contribuie la menținerea sănătății membranelor mucoase.Niacina contribuie la menținerea sănătății pielii.
Fierul contribuie la procesul de diviziune celulară. 
Zincul contribuie la metabolismul acido-bazic normal. Zincul contribuie la sinteza normală de ADN. Zincul contribuie la metabolismul normal al macronutrienților. Zincul contribuie la metabolismul normal al acizilor grași. Zincul contribuie la metabolismul normal al vitaminei A. Zincul contribuie la sinteza normală a proteinelor. Zincul contribuie la menținerea sănătății părului. Zincul contribuie la menținerea sănătății unghiilor. Zincul contribuie la menținerea sănătății pielii. Zincul contribuie la procesul de diviziune celulară.
Magneziul contribuie la sinteza normală a proteinelor. Magneziul contribuie la procesul de diviziune celulară.
Cuprul contribuie la menținerea sănătății țesuturilor conjunctive.
STUDII CLINICE

Studiul variației foliculului cu ajutorul videotricogramei după administrarea după o cură de 3 luni. 21 de subiecți de sex feminin sau masculin

Rezultate: Creșterea semnificativă (+35%) a coeficientului de creștere Anagen/Telogen (raportul dintre numărul de fire de păr în faza de creștere și numărul de fire de păr în faza de cădere a părului).

Studiu clinic efectuat pe 21 de subiecți - 2011

Capsulele vegetale Novophane au fost testate de 21 de subiecți care au observat:

  • Păr mai puternic: 94%

  • Păr mai rezistent: 76%

  • Păr mai dens: 75%

  • Păr cu mai mult volum: 82%

  • Păr mai ușor de aranjat: 95%

  • Păr mai frumos: 88%

  • Satisfacție generală privind starea părului: grad de satisfacție 100%

MOD DE UTILIZARE

2 capsule pe zi, în timpul mesei, timp de 3 luni. A se repeta regulat în timpul anului. Capsulele vegetale pot fi administrate ca adjuvant în tratamentul anti-cădere al părului.

Precauții la utilizare : A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. Acesta este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată și un stil de viață sănătos. A se păstra departe de căldură și umiditate.

Vă recomandăm, de asemenea, în acestă gamă...

Frumusețe până în vârful unghiilor
CUMPĂRĂ ACUM

PIELE SENSIBILĂ
CALMARE ȘI CONFORT

SENSITÉLIAL

produse de îngrijire concepute pentru a calma și proteja cele mai sensibile tipuri de piele: de la curățare și hidratare la protecție solară.

Descoperiți gama

ANTI-ÎMBĂTRÂNIRE
PROGRESE ÎN EFICACITATEA ÎMPOTRIVA ÎMBĂTRÂNIRII CUTANATE

DUOLYS

Produse de îngrijire anti-îmbătrânire pe bază de vitamina C pură care previn și corectează pe termen lung semnele de îmbătrânire ale pielii.

Descoperiți gama

ACM : LA PRESSE EN PARLE