ACM A REALIZAT O GAMĂ COMPLEXĂ DE PRODUSE DEDICATĂ FRUMUSEȚII PĂRULUI ȘI A UNGHIILOR

Pielea, părul și unghiile reprezintă oglinda sănătății noastre și, prin urmare, merită o atenție deosebită. O dietă dezechilibrată, dezechilibrele hormonale sau pur și simplu stresul pot fi cauzele unui păr tern, fragil, subțire sau gras, precum și a unor unghii fragile și casante.

NOVOPHANE

PENTRU PĂR ȘI UNGHII FRUMOASE

Gama complexă de produse de îngrijire a unghiilor, ușor de utilizat, cu eficacitate dovedită.

Știați că un șampon care nu este potrivit scalpului vostru poate compromite frumusețea părului? Gama Novophane conține produse care se adresează situațiilor cu care se confruntă părul: păr gras sau cu tendință de îngrășare, păr uscat, mătreață, păr deteriorat, căderea părului. Astfel, Novophane este potrivit atât pentru părul fără probleme, pentru a-i păstra frumusețea, cât și pentru părul cu probleme recurente și persistente. Selectați, din gama noastră de produse, produsul adecvat în funcție de fibra capilară, care să vă ajute să vă recuperați tonusul și vitalitatea părului.

Gama Novophane include, de asemenea, produse pentru unghii fragile și casante, cu un supliment alimentar pentru păr și unghii și o cremă pentru uz zilnic.

PĂR ȘI UNGHII

CURĂȚARE BLÂNDĂ
PĂR FRUMOS, FĂRĂ EFORT
PENTRU A COMBATE ȘI CEA MAI SEVERĂ FORMĂ DE MATREAȚĂ
PENTRU PĂR FĂRĂ MĂTREAȚĂ
HRĂNEȘTE ȘI HIDRATEAZĂ
CURĂȚARE BLÂNDĂ
PĂR FRUMOS, FĂRĂ EFORT
ÎMPOTRIVA CĂDERII PĂRULUI
PENTRU A COMBATE ȘI CEA MAI SEVERĂ FORMĂ DE MATREAȚĂ
PENTRU PĂR FĂRĂ MĂTREAȚĂ
FRUMUSEȚE PÂNĂ ÎN VÂRFUL UNGHIILOR
FRUMUSEȚEA PĂRULUI ȘI A UNGHIILOR