PIELEA SENSIBILĂ ȘI USCATĂ, CU TENDINȚĂ ATOPICĂ

Pielea uscată este adeseori sensibilă și reacționează cu ușurință la agresiunile zilnice sau la anumiți factori (temperaturi ridicate sau scăzute, apă dură, dietă picantă, emoții puternice, anumite produse cosmetice etc.). O piele uscată își pierde capacitatea de a reține apa, tinde să se descuameze, să fie însoțită de senzația de piele care ”ține”, se descuamează și provoacă senzația de mâncărime etc. Pentru a-i reda senzația de confort și de starea generală de bine, pielea uscată necesită o atenție deosebită. Gama Sénsitelial include soluții blânde și eficace în repararea, hidratarea, calmarea și protejarea pielii uscate, chiar și a pielii predispuse la atopie.

SENSITÉLIAL PIELE USCATĂ

HIDRATEAZĂ ȘI CALMEAZĂ PIELEA USCATĂ ȘI CU TENDINȚĂ ATOPICĂ

HIDRATEAZĂ ȘI CALMEAZĂ PIELEA USCATĂ datorită produselor de îngrijire cu toleranță ridicată, potrivite atât pentru copii, cât și pentru adulți, concepute pentru a fi aplicate atât pe față, cât și pe corp.

Gama Sénsitelial reface pe termen lung filmul hidrolipidic și conferă senzație de confort pielii uscate și cu tendință atopică, atât după aplicare, cât și pe termen lung.

HRĂNIRE ȘI CALMARE PENTRU PIELEA USCATĂ ȘI CU TENDINȚĂ ATOPICĂ

HIDRATARE DE DURATĂ PENTRU ADULȚI ȘI COPII
CURĂȚARE DELICATĂ PENTRU ADULȚI ȘI COPII