GRUPUL NOSTRU DE EXPERȚI

CE ESTE GRUPUL DE EXPERȚI DIN CADRUL ACM?

Grupul nostru de experți este rezultatul colaborării dintre ACM și un grup multidisciplinar de experți.

Grupul nostru de experți reunește dermatologi, biologi, chimiști și pacienți din diferite țări. Întâlnirile noastre se bazează pe încredere, expertiză și schimb de experiență. Acestea ne permit să înțelegem mai bine nevoile pielii și așteptările celor care o tratează, pentru a oferi produse adaptate fiecărui tip de piele, luând în considerare aspecte precum diferențele climatice și culturale.

Grupul nostru de experți a inițiat numeroase proiecte de cercetare, care au condus la depunerea a 10 brevete și la conceperea a numeroase produse menite să ușureze viața pacienților și a cadrelor medicale.

Comunicăm în permanență cu profesioniștii din domeniul sănătății prin reprezentanții noștri de vânzări. Aceștia din urmă ne oferă un feedback continuu cu privire la utilizarea produselor noastre la nivel mondial, permițându-ne să îmbunătățim atât ușurința de utilizare, cât și calitatea vieții pacienților. 

DOSARELE DE EXPERT

Beneficiați de sfaturi de la experții noștri cu privire la modul în care vă puteți îngriji cel mai bine pielea și părul

Molluscum contagiosum

MOLLUSCUM CONTAGIOSUM

Molluscum contagiosum este o tumoare virală benignă a pielii. Întâlnită frecvent la copiii cu vârste cuprinse între 2 și 10 ani, MOLLUSCUM CONTAGIOSUM este contagioasă...

HIPERPIGMENTAREA EPIDERMULUI

HIPERPIGMENTAREA EPIDERMULUI

Hiperpigmentarea apare sub forma unor pete brune mai mult sau mai puțin întinse, în general situate în părți ale corpului expuse la soare. S-au identificat mai multe cauze.

Alopecia

ALOPECIA

În general vorbind, alopecia se referă la pierderea părului de pe cap sau corp, putând afecta orice parte a corpului. Considerată normală pentru o pierdere de până la 100 de fire de păr pe zi, devine patologică atunci când se depășește această valoare.