MASCĂ PEEL-OFF PENTRU ALBIREA PIELII
EFICIENȚĂ ȘI EFECT DE LUMINOZITATE

DÉPIWHITE MASCĂ

MASCĂ PEEL-OFF PENTRU ALBIREA PIELII

ACEASTĂ MASCĂ PEEL-OFF PENTRU ALBIREA PIELII A FOST CONCEPUTĂ PENTRU ATENUAREA SAU ELIMINAREA PETELOR BRUNE. LIMITEAZĂ REAPARIȚIA LOR ȘI UNIFORMIZEAZĂ NUANȚA TENULUI

Concepută pentru pielea pigmentată cu pete brune, aceasta formează o peliculă ocluzivă la suprafața pielii, permițând pătrunderea rapidă și în profunzime a ingredientelor active. Reduce hiperpigmentarea pielii și oferă luminozitate pielii.

Prin acțiunea sa de exfoliere, uniformizează nuanța tenului.

Mod de prezentare:

Tub 40 ml

  • Mască de față exfoliantă și anti-pete pigmentare
  • Acționează atât la suprafață, cât și în profunzime datorită acidului kojic
  • Uniformizarea nuanța tenului
COMPOZIȚIE

Ingrediente:
INGREDIENTE: Aqua (Water), Alcohol Denat., Polyvinyl Alcohol, Glycerin, PEG-32, Kojic Acid, PVP, Talc, Aluminum Silicate, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, CI 77891 (Titanium Dioxide), Disodium EDTA, Butylene Glycol, Sodium Sulfite, Sodium Metabisulfite.

INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE

Aplicați masca peel-off Dépiwhite într-un strat subțire pe zonele pigmentate. Îndepărtați filmul format dintr-o singură mișcare după ce o lăsați să se usuce timp de 30 de minute.

Pentru a obține rezultate optime, repetați aplicarea de 2-3 ori pe săptămână, pe o perioada de 2-6 luni, apoi o dată pe săptămână ca tratament pentru întreținere.

Vă recomandăm, de asemenea, în această gamă...

PRODUS DE ÎNGRIJIRE PENTRU PROTECȚIE SOLARĂ
CREMĂ INTENSIVĂ ANTI-PETE PIGMENTARE