95% satisfacție *
Produs de îngrijire pentru protecție solară
product angel circle

DÉPIWHITE.M SFP 50+

CREMĂ PENTRU PROTECȚIE SOLARĂ

ACEST PRODUS DE ÎNGRIJIRE COMBINĂ PROTECȚIA ÎMPOTRIVA RADIAȚIILOR UVA-UVB CU O PROTECȚIE SUPLIMENTARĂ ÎMPOTRIVA LUMINII VIZIBILE DE FRECVENȚĂ ÎNALTĂ (LUMINA ALBASTRĂ ȘI VIOLET).

Acest produs de îngrijire asigură un grad foarte ridicat de protecție care nu este vizibilă și care previne apariția sau agravarea semnelor de pigmentare, cum ar fi cloasma.

Conține o combinație de filtre solare, oferind protecție împotriva radiațiilor UVA și UVB, iar agenții reflectorizanți asigură o protecție suplimentară împotriva luminii albastru-violet. Este o cremă de protecție solară, cu textură fluidă, invizibilă, fotostabilă și rezistentă la apă, esențială pentru o protecție solară eficace, persistentă pe piele.

Mod de prezentare:

Tub 40 ml

  • Combină protecția împotriva radiațiilor UVA și UVB cu protecția suplimentară împotriva luminii vizibile de frecvență înaltă.
  • O formă optimă de dozare: rezistentă la apă, non-comedogenică
  • 100% grad de satisfacție * (textură ușoară, absorbție rapidă, ușor de întins)
  • Persistență foarte bună: eficace în peste 90% din cazuri la 6 ore de la aplicare

COMPOZIȚIE
Ingrediente :

INGREDIENTE: Aqua (Water), Diisopropyl Sebacate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Ethylhexyl Triazone, Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol [Nano], Titanium Dioxide, Glycerin, Caprylic / Capric Glycerides, Cyclopentasiloxane, Potassium Cetyl phosphate, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Pentylene Glycol, Pearl Powder, Xylitol, Tocopheryl Acetate, Ascorbyl Glucoside, Melanin, Coco-Glucoside, Polyhydroxystearic Acid, Stearic Acid, Alumina, Coconut Alcohol, Ethylhexylglycerin, Decyl Glucoside, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Xanthan Gum, Sodium Hydroxide, Potassium Sorbate, Chlorphenesin, Polydextrose, Disodium EDTA, Citric Acid.

STUDII CLINICE

Evaluarea factorului de protecție solară și persistența la 6 ore față de produsul de referință – 2016


METODĂ

Produsele au fost aplicate într-o doză de 2 mg/cm2. SPF-ul a fost măsurat inițial de la 15 minute după aplicare, apoi din nou la 6 ore după aplicare.

S-a demonstrat că DÉPIWHITE.M are o persistență foarte ridicată și, în plus, are un grad de remanență mai mare la 6 ore de la aplicare versus produsul de referință.

Studiu clinic realizat pe 22 de subiecți - 2016

Dépiwhite.M a fost testată pe 22 de femei care au apreciat produsul astfel:

  • Textură lejeră, ușor de întins, penetrare rapidă: 100%

  • Piele protejată: 100%

  • Nu lasă urme albe: 96%

  • Piele hidratată și ten uniformizat pe termen lung: 95%

  • Satisfacția generală: 95%

  • Ar dori să utilizeze produsul în continuare: 95%

% grad de satisfacție

INSTRUCŢIUNI DE UTILIZARE

acm2.png

Aplicați crema de protecție solară Dépiwhite.M în fiecare zi, dimineața, pentru a reduce riscul apariției sau agravării semnelor de pigmentare. În cazul expunerii prelungite la soare, aplicați din abundență înainte de expunere și reaplicați în mod regulat, în special după transpirație, înot sau ștergerea pielii cu un prosop. Expunerea în exces la lumina soarelui dăunează sănătății.

Vă recomandăm, de asemenea, în acestă gamă...

Cremă intensivă anti-pete pigmentare
EFICIENȚĂ ȘI EFECT DE LUMINOZITATE
Privire frumoasă și odihnită

GRUPUL NOSTRU DE EXPERTI
Răspunsuri

Beneficiați de sfatul experților noștri pentru a vă ajuta să aveți grijă de piele și de păr

Consultati dosarul

ANTI-ÎMBĂTRÂNIRE
PROGRESE ÎN EFICACITATEA ÎMPOTRIVA ÎMBĂTRÂNIRII CUTANATE

DUOLYS

Produse de îngrijire anti-îmbătrânire pe bază de vitamina C pură care previn și corectează pe termen lung semnele de îmbătrânire ale pielii.

Descoperiți gama

ACM : LA PRESSE EN PARLE