HIPERPIGMENTAREA EPIDERMULUI

Această gamă de produse este destinată adulților – cel mai frecvent femeilor – care suferă de cazuri de hiperpigmentare precum lentigo senil sau lentigo actinic, melasmă sau cloasmă.

Hiperpigmentarea apare sub forma unor pete brune mai mult sau mai puțin întinse, în general situate pe zone ale corpului expuse la soare. S-au identificat mai multe cauze.

De exemplu, melasma, cunoscută și sub denumirea de cloasmă, este o pigmentare simetrică la nivelul feței care apare ca urmare a schimbărilor hormonale și se accentuează odată cu expunerea la soare.

GAMA DÉPIWHITE

PROGRESE ÎN CAZUL PETELOR PIGMENTARE

Datorită unei game variate de produse de îngrijire pentru depigmentare, adaptate pentru diferitele zone cu hiperpigmentare epidermică.

Tratamentele existente sunt eficace în atenuarea sau eliminarea hiperpigmentării. În unele cazuri, în special în cazul melasmei, cea mai mică expunere la soare determină rapid reapariția hiperpigmentării epidermului. Severitatea melasmei variază astfel în funcție de anotimp: se îmbunătățește iarna și se înrăutățește vara.

Pentru a trata în mod eficace problema hiperpigmentării epidermice, este esențială o protecție solară eficace aplicată în mod frecvent. Prin includerea unei serii de bune practici, pacienții care se confruntă cu petele pigmentare vor putea să obțină rezultate vizibile.

ANTI-PETE PIGMENTARE

EFICIENȚĂ ȘI EFECT DE LUMINOZITATE
PRODUS DE ÎNGRIJIRE PENTRU PROTECȚIE SOLARĂ
CREMĂ INTENSIVĂ ANTI-PETE PIGMENTARE