EXFOLIANT PENTRU TEN GRAS

SÉBIONEX.K CREMĂ KERATOREGLATOARE

CREMĂ KERATOREGLATOARE

ACEASTĂ CREMĂ ESTE UN EXFOLIANT PENTRU APLICARE ZILNICĂ, PENTRU A REFACE TEXTURA ȘI ASPECTUL PIELII GRASE. POATE FI FOLOSITĂ SINGURĂ SAU ÎN COMBINAȚIE CU UN TRATAMENT TOPIC ANTI-ACNEE.

Acțiunea sa exfoliantă, derivată din combinarea a 3 forme de AHA (acizi, esteri și săruri de AHA), este progresivă pentru a asigura o toleranță mai bună la nivelul pielii. Gluconatul de zinc, un reglator și purificator de sebum, reglează producția de sebum și limitează proliferarea microorganismelor care sunt cauza apariției imperfecțiunilor. Datorită agentului de matifiere, crema absoarbe excesul de sebum, reducând astfel aspectul lucios al pielii grase pe tot parcursul zilei. Pielea rămâne curată și matifiată.

Mod de prezentare:

Tub 40 ml

  • Exfoliază blând cu fiecare aplicare
  • Matifiază
  • Permite aplicarea machiajului
COMPOZIȚIE

Ingrediente:
INGREDIENTE: Aqua (Water), Ammonium Glycolate, Nylon-12, C12-13 Alkyl Lactate, Propanediol, Steareth-21, Glycolic Acid, Ammonium Lactate, Steareth-2, Cyclopentasiloxane, Isohexadecane, Stearic Acid, Ammonium Hydroxide, Cyclohexasiloxane, PEG-150/Decyl Alcohol/SMDI Copolymer, Bisabolol, Lactic Acid, Zinc Gluconate, Gluconolactone, Calcium Gluconate, Polyacrylamide, C13-14 Isoparaffin, Propylene Glycol, Chlorphenesin, Sodium Hydroxide, Sodium Benzoate, Laureth-7, Xanthan Gum, Parfum (Fragrance).

INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE

Aplicați crema keratoreglatoare Sébionex.K dimineața și/sau seara, pe pielea curată și uscată.

Vă recomandăm, de asemenea, în această gamă...

CORECTEAZĂ, HIDRATEAZĂ SI CALMEAZĂ
ÎMPOTRIVA PIELII USCATE ȘI FRAGILIZATE