CURĂȚARE DELICATĂ

SÉBIONEX GEL DE CURĂȚARE

GEL DE CURĂȚARE PENTRU PIELEA GRASĂ ȘI PIELEA CU IMPERFECȚIUNI

PIELEA MIXTĂ ȘI/SAU GRASĂ SE CARACTERIZEAZĂ PRIN PRODUCȚIE EXCESIVĂ DE SEBUM CARE ÎNCARCĂ TENUL, BLOCHEAZĂ PORII ȘI DUCE LA APARIȚIA IMPERFECȚIUNILOR CUM AR FI PUNCTELE NEGRE ȘI PAPULELE.

Tipurile de piele mixtă și grasă se caracterizează prin producerea de sebum în exces, rezultatul fiind un ten încărcat, blocarea porilor și apariția imperfecțiunilor, cum sunt punctele negre și papulele. Gelul de curățare Sébionex curăță fața fără să o usuce, eliminând în același timp excesul de sebum. Filmul hidrolipidic al pielii rămâne intact, datorită unei combinații de baze de spălare blânde care nu conțin săpun și a unei exfolieri ușoare. Tenul rămâne curat.

Mod de prezentare:

Tub 200 ml

Flacon cu pompă 500 ml

  • Elimină excesul de sebum
  • Lasă pielea curată și purificată
  • Respectă filmul hidrolipidic și pH-ul pielii
COMPOZIȚIE

Ingrediente:
INGREDIENTE: Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Ammonium Glycolate, Sodium Cocoamphoacetate, Sodium Chloride, Glycolic Acid, Ammonia, Chlorphenesin, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, CI 42090 (Blue 1), CI 19140 (Yellow 5), Parfum (Fragrance).

INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE

Aplicați Sébionex gel de curățare pe pielea umedă dimineața și seara, masați ușor până se formează spumă, clătiți din abundență și apoi uscați. În cazul contactului cu ochii, clătiți din abundență cu apă.

Pentru față și corp.

Vă recomandăm, de asemenea, în această gamă...

CORECTEAZĂ, HIDRATEAZĂ SI CALMEAZĂ
ÎMPOTRIVA PIELII USCATE ȘI FRAGILIZATE