PIELE GRASĂ SAU CU IMPERFECȚIUNI

Pete, puncte negre, piele grasă, piele lucioasă, imperfecțiuni etc.

Adesea pielea grasă îmbătrânește mai greu, dar se confruntă cu unele imperfecțiuni mai mult sau mai puțin severe: pori dilatați, aspect lucios, puncte negre, ten pătat. Nu-ți pierde speranța. Gama Sébionex te poate ajuta la gestionarea tuturor problemelor care pot apărea în cazul pielii sensibile. Unele produse pot fi utilizate în completarea tratamentului medicamentos administrat împotriva acneei.

În calitate de specialiști în dermatologie, ne concentrăm pe furnizarea unor soluții eficace, adaptate fiecărui profil de piele grasă, pentru redarea echilibrului și aspectului de ”ten curat”. Tenul devine luminos și revigorat, ajutând totodată persoanele cu ten gras să-și urmeze tratamentul.

SÉBIONEX

O GAMĂ CONCEPUTĂ ÎN MOD SPECIAL PENTRU PIELEA GRASĂ ȘI CU IMPERFECȚIUNI

CURĂȚĂ ȘI PURIFICĂ PIELEA GRASĂ ȘI CU IMPERFECȚIUNI cu ajutorul unei game de produse adaptate pentru rezolvarea imperfecțiunilor mai mult sau mai puțin severe

Reducerea delicată a excesului de sebum pentru pielea grasă: aceasta este provocarea adresată gamei Sébionex. De la curățare până la hidratare, prin exfoliere, avem o serie de produse pentru a restabili echilibrul și a reda strălucirea pielii grase. În cazurile cele mai severe, produsele noastre de îngrijire pot fi asociate cu tratament medicamentos.

ANTI-IMPERFECȚIUNI

CORECTEAZĂ, HIDRATEAZĂ SI CALMEAZĂ
ÎMPOTRIVA PIELII USCATE ȘI FRAGILIZATE