Exfoliant pentru ten gras
product angel circle

SÉBIONEX.K CREMĂ KERATOREGLATOARE

CREMĂ KERATOREGLATOARE

ACEASTĂ CREMĂ ESTE UN EXFOLIANT PENTRU APLICARE ZILNICĂ, PENTRU A REFACE TEXTURA ȘI ASPECTUL PIELII GRASE. POATE FI FOLOSITĂ SINGURĂ SAU ÎN COMBINAȚIE CU UN TRATAMENT TOPIC ANTI-ACNEE.

Acțiunea sa exfoliantă, derivată din combinarea a 3 forme de AHA (acizi, esteri și săruri de AHA), este progresivă pentru a asigura o toleranță mai bună la nivelul pielii. Gluconatul de zinc, un reglator și purificator de sebum, reglează producția de sebum și limitează proliferarea microorganismelor care sunt cauza apariției imperfecțiunilor. Datorită agentului de matifiere, crema absoarbe excesul de sebum, reducând astfel aspectul lucios al pielii grase pe tot parcursul zilei. Pielea rămâne curată și matifiată.

Mod de prezentare:

Tub 40 ml

  • Exfoliază blând cu fiecare aplicare
  • Matifiază
  • Permite aplicarea machiajului

COMPOZIȚIE
Ingrediente :

INGREDIENTE: Aqua (Water), Ammonium Glycolate, Nylon-12, C12-13 Alkyl Lactate, Propanediol, Steareth-21, Glycolic Acid, Ammonium Lactate, Steareth-2, Cyclopentasiloxane, Isohexadecane, Stearic Acid, Ammonium Hydroxide, Cyclohexasiloxane, PEG-150/Decyl Alcohol/SMDI Copolymer, Bisabolol, Lactic Acid, Zinc Gluconate, Gluconolactone, Calcium Gluconate, Polyacrylamide, C13-14 Isoparaffin, Propylene Glycol, Chlorphenesin, Sodium Hydroxide, Sodium Benzoate, Laureth-7, Xanthan Gum, Parfum (Fragrance).

INSTRUCŢIUNI DE UTILIZARE

Aplicați crema keratoreglatoare Sébionex.K dimineața și/sau seara, pe pielea curată și uscată.

Vă recomandăm, de asemenea, în acestă gamă...

CURĂȚARE DELICATĂ
Împotriva pielii uscate și fragilizate

PĂR ȘI UNGHII
PENTRU FRUMUSEȚEA PĂRULUI ȘI A UNGHIILOR

NOVOPHANE

O gamă complexă de produse de îngrijire concepute pentru a evidenția frumusețea părului și a unghiilor.

Descoperiți gama

PIELE DETERIORATĂ ȘI IRITATĂ
REFACE BARIERA PROTECTOARE A PIELII, DETERIORATĂ ÎN URMA DIFERITELOR AGRESIUNI

CICASTIM

O gamă de produse concepute pentru repararea și calmarea pielii iritate și deteriorate ca urmare a diferitelor agresiuni sau leziuni sau după proceduri cosmetice sau chirurgicale.

Descoperiți gama

ACM : LA PRESSE EN PARLE