PRODUSE DE ÎNGRIJIRE ÎMPOTRIVA ÎMBĂTRÂNIRII CUTANATE

Pielea nu îmbătrânește în același fel pentru toată persoanele. Factorii cheie sunt cei ereditari, dar și stilul de viață; de asemenea, este important să ne cunoaștem pielea și posibilele sale slăbiciuni pentru a-i veni în ajutor cu produsele potrivite.

În calitate de specialiști în dermatologie, dezvoltăm, de peste 20 de ani, produse anti-îmbătrânire cutanată, acestea fiind nu numai adaptate tipurilor de îmbătrânire prin care trece pielea, dar și delicate și concepute în spiritul respectului pentru piele.

Disponibile în farmacii, aceste produse de îngrijire combină eficacitatea cu toleranța ridicată. 

DUOLYS

PROGRESE ÎN EFICACITATEA ÎMPOTRIVA ÎMBĂTRÂNIRII CUTANATE

Datorită combinației sale de ingrediente active care respectă pielea și oferă rezultate vizibile.

Există multe semne de îmbătrânire: pierderea fermității în cazul pielii mixte, tendința de formare a ridurilor în cazul pielii uscate, un aspect tern sau neuniform în cazul altor tipuri de piele. Cercetările efectuate de noi ne permit să oferim produse potrivite și eficace pentru a reda aspectul de tinerețe pielii, pentru un timp cât mai îndelungat. Făcând parte dintr-o gamă variată, Duolys utilizează vitamina C ca antioxidant hidrofil, capabil să neutralizeze radicalii liberi (UV, poluare), să stimuleze sinteza colagenului și să asigure un aspect uniform tenului. Prezentă în mod natural în epiderm, cantitatea de vitamina C scade odată cu vârsta, cu expunerea la radiațiile UV, poluare și reducerea stratului de ozon.

ANTI-ÎMBĂTRÂNIRE, ANTI-RIDURI

EMULSIE HIDRATANTĂ PENTRU TEN NORMAL ȘI MIXT DUOLYS LÉGÈRE
HIDRATARE PENTRU PIELEA USCATĂ ȘI FOARTE USCATĂ
ÎMPOTRIVA PIELII TERNE