DEPIGMENTAREA PIELII

Vitiligo se manifestă prin apariția unor pete albe la nivelul pielii corpului sau a feței. Este o afecțiune asociată cu dispariția melanocitelor, celule pielii responsabile cu producerea melaninei (principalul pigment al pielii). Petele asociate cu Vitiligo nu provoacă senzații fizice: nu sunt însoțite de senzația de mâncărime, arsură și durere. Afecțiunea nu este contagioasă, dar persoanele care suferă de vitiligo caută soluții eficace pentru a se bucura din nou de o piele cu un aspect uniform.

Gama Vitix conține produse dermato-cosmetice dedicate persoanelor cu pete depigmentare asociate cu Vitiligo, care oferă rezultate concrete și eficace. O adevărată alinare pentru persoanele care prezintă această afecțiune.

VITIX

CORECTEAZĂ SEMNELE DEPIGMENTĂRII

Datorită produselor sale eficace

Gama noastră, orientată către persoanele cu pete depigmentare, este bine tolerată și a dus la creșterea stării de bine* a persoanelor care se confruntă cu scăderea sau dispariția pigmentului melanic (a melaninei) la nivelul pielii. 

STRES OXIDATIV – PIELE DEPIGMENTATĂ 

CONTRIBUIE LA PROTEJAREA CELULELOR ÎMPOTRIVA STRESULUI OXIDATIV

COMPRIMATELE VITIX CONTRIBUIE LA PROTEJAREA CELULELOR ÎMPOTRIVA STRESULUI OXIDATIV

STIMULEAZĂ repigmentarea PIELII

ACEST PRODUS DE ÎNGRIJIRE ZILNICĂ PENTRU FAȚĂ ȘI CORP ACȚIONEAZĂ CA UN REGLATOR PENTRU PIELEA CU ZONE DEPIGMENTATE (VITILIGO).

GEL CORECTOR DE NUANȚĂ

ACEST GEL CORECTOR COLOREAZĂ ZONELE DEPIGMENTATE PE TERMEN LUNG (3-5 ZILE). POATE FI UTILIZAT ÎMPREUNĂ CU TRATAMENTELE UTILIZATE ÎN MOD FRECVENT PENTRU VITILIGO, ÎN SPECIAL CU FOTOTERAPIA.

PIELE USCATĂ
HIDRATARE ȘI CALMARE

SENSITÉLIAL PIELE USCATĂ

Produse de îngrijire cu toleranță ridicată, potrivite atât pentru copii, cât și pentru adulți, pentru hidratarea și calmarea pielii uscate sau predispuse la atopie

Descoperiți gama

GRUPUL NOSTRU DE EXPERȚI
Răspunsuri

Beneficiați de sfatul experților noștri pentru a vă ajuta să aveți grijă de piele și de păr.

CONSULTAȚI DOSARELE NOASTRE

ACM : LA PRESSE EN PARLE