HIPERPIGMENTAREA EPIDERMULUI

Această gamă de produse este destinată adulților - cel mai frecvent femeilor - care suferă de cazuri de hiperpigmentare precum lentigo senil sau lentigo actinic, melasmă sau cloasmă.

Hiperpigmentarea apare sub forma unor pete brune mai mult sau mai puțin întinse, în general situate pe zone ale corpului expuse la soare. S-au identificat mai multe cauze.

De exemplu, melasma, cunoscută și sub denumirea de cloasmă, este o pigmentare simetrică la nivelul feței care apare ca urmare a schimbărilor hormonale și se accentuează odată cu expunerea la soare.

GAMA DÉPIWHITE

PROGRESE ÎN CAZUL PETELOR PIGMENTARE

Datorită unei game variate de produse de îngrijire pentru depigmentare, adaptate pentru diferitele zone cu hiperpigmentare epidermică.

Tratamentele existente sunt eficace în atenuarea sau eliminarea hiperpigmentării. În unele cazuri, în special în cazul melasmei, cea mai mică expunere la soare determină rapid reapariția hiperpigmentării epidermului. Severitatea melasmei variază astfel în funcție de anotimp: se îmbunătățește iarna și se înrăutățește vara.

Pentru a trata în mod eficace problema hiperpigmentării epidermice, este esențială o protecție solară eficace aplicată în mod frecvent. Prin includerea unei serii de bune practici, pacienții care se confruntă cu petele  pigmentare vor putea să obțină rezultate vizibile.

ANTI-PETE PIGMENTARE 

Cremă intensivă anti-pete pigmentare

ACEASTĂ CREMĂ AJUTĂ LA ELIMINAREA PETELOR BRUNE, CUM AR FI CLOASMA ȘI PETELE HEPATICE.

Produs de îngrijire pentru protecție solară

ACEST PRODUS DE ÎNGRIJIRE COMBINĂ PROTECȚIA ÎMPOTRIVA RADIAȚIILOR UVA-UVB CU O PROTECȚIE SUPLIMENTARĂ ÎMPOTRIVA LUMINII VIZIBILE DE FRECVENȚĂ ÎNALTĂ (LUMINA ALBASTRĂ ȘI VIOLET).

EFICIENȚĂ ȘI EFECT DE LUMINOZITATE

ACEASTĂ MASCĂ PEEL-OFF PENTRU ALBIREA PIELII A FOST CONCEPUTĂ PENTRU ATENUAREA SAU ELIMINAREA PETELOR BRUNE. LIMITEAZĂ REAPARIȚIA LOR ȘI UNIFORMIZEAZĂ NUANȚA TENULUI

Privire frumoasă și odihnită

ACEST GEL DIMINUEAZĂ CEARCĂNELE DIN JURUL OCHILOR DATORITĂ ACȚIUNII SALE CU EFECT DE LUMINOZITATE, REDUCÂND ÎN ACELAȘI TIMP VOLUMUL PUNGILOR DIN JURUL OCHILOR, PENTRU OBȚINEREA UNUI ASPECT REVIGORAT

EFECT DE LUMINOZITATE

ACEASTĂ LOȚIUNE ARE TOATE CARACTERISTICILE UNEI LOȚIUNI DE CORP HRĂNITOARE, HIDRATANTE ȘI PROTECTOARE, TOTODATĂ AJUTÂND LA ATENUAREA PETELOR BRUNE.

GRUPUL NOSTRU DE EXPERTI
Aflați totul despre hiperpigmentarea epidermică

Hiperpigmentarea rezultă în urma producției excesive de melanină în anumite zone ale pielii, ceea ce duce la aparitia petelor.

Consultați dosarul

ANTI-ÎMBĂTRÂNIRE
PROGRESE ÎN EFICACITATEA ÎMPOTRIVA ÎMBĂTRÂNIRII CUTANATE

DUOLYS

Produse de îngrijire anti-îmbătrânire cutanată pe bază de vitamina C pură care previn și corectează semnele de îmbătrânire ale pielii.

Descoperiți gama

ACM : LA PRESSE EN PARLE