PROTECȚIE SOLARĂ

Lumina soarelui este bună pentru confortul psihic, dar nu și pentru piele. Dacă nu purtăm haine care să acopere complet pielea și/sau dacă nu folosim o cremă de protecție solară eficace, expunerea prelungită poate cauza nu numai arsuri solare, ci pe termen lung poate duce la apariția cancerului de piele (melanom, carcinom) și la îmbătrânirea pielii. Prin urmare, este important să alegeți un factor de protecție potrivit tipului de piele, în funcție de tipul de expunere la soare și de aria geografică (altitudinea etc.), să aplicați crema în strat generos și să reaplicați frecvent, în special după transpirație, înot sau ștergerea pielii cu un prosop. Gama Sensitélial Protecție Solară propune spre aplicare produse adaptate pentru protejarea celui mai sensibil tip de piele împotriva pericolul generat de soare.

SENSITÉLIAL PROTECȚIE SOLARĂ

O protecție solară eficace pentru cel mai sensibil tip de piele

O protecție solară eficace pentru cel mai sensibil tip de piele, inclusiv în condiții de expunere solară extremă, cu texturi potrivite pentru toate tipurile de piele.


Gama Sensitélial oferă protecție optimă împotriva razelor UVA-UVB, pentru pielea sensibilă sau predispusă la intoleranță solară, datorită toleranței ridicate, rezistenței la apă și a formulării fotostabile,, la care se adaugă textura adaptată tipului dvs. de piele, motiv pentru care folosirea produselor din această gamă este o adevărată plăcere.

PIELE SENSIBILĂ LA SOARE 

PROTECȚIE SOLARĂ FOARTE RIDICATĂ PIELE SENSIBILĂ

PRODUS DE ÎNGRIJIRE FOTOPROTECTOR INCOLOR ȘI TRANSPARENT, PENTRU PIELEA FRAGILIZATĂ SAU SENSIBILĂ LA SOARE SAU EXPUSĂ LA LUMINA SOLARĂ ÎN CONDIȚII EXTREME.

PROTECȚIE SOLARĂ FOARTE RIDICATĂ COLORATĂ TEN DESCHIS LA CULOARE

PRODUS DE ÎNGRIJIRE FOTOPROTECTOR COLORAT PENTRU PIELEA DESCHISĂ LA CULOARE ȘI FRAGILIZATĂ, PREDISPUSĂ LA INTOLERANȚĂ SOLARĂ SAU LA CONDIȚII EXTREME DE EXPUNERE LA SOARE.

PROTECȚIE SOLARĂ FOARTE RIDICATĂ - PIELE GRASĂ

PRODUS DE ÎNGRIJIRE FOTOPROTECTOR MATIFIANT, INCOLOR ȘI CU TEXTURĂ TRANSPARENTĂ, PENTRU PIELEA GRASĂ, FRAGILIZATĂ SAU SENSIBILĂ LA SOARE SAU PENTRU PIELEA EXPUSĂ LA LUMINA SOLARĂ ÎN CONDIȚII EXTREME.

PROTECȚIE SOLARĂ ADULȚI ȘI COPII

PRODUS DE ÎNGRIJIRE FOTOPROTECTOR PENTRU ÎNTREAGA FAMILIE – PENTRU PIELEA SENSIBILĂ

PĂR ȘI UNGHII
PENTRU FRUMUSEȚEA PĂRULUI ȘI A UNGHIILOR

NOVOPHANE

O gamă complexă de produse de îngrijire concepute pentru a evidenția frumusețea părului și a unghiilor.

Descoperiți gama

HIPERPIGMENTAREA EPIDERMULUI
REZULTATE ÎN CAZUL PETELOR PIGMENTARE

DÉPIWHITE

Produse de îngrijire împotriva pigmentării adaptate diferitelor zone afectate de hiperpigmentarea epidermului.

Descoperiți gama

ACM : LA PRESSE EN PARLE