PIELE DETERIORATĂ ȘI IRITATĂ

Pielea sănătoasă reprezintă cea mai bună barieră împotriva agresiunilor externe. Atunci când pielea este deteriorată, devine mai sensibilă la agresiunile externe și apar iritații, roșeață și crăpături. Epidermul trebuie reîntregit pentru a asigura refacerea rapidă a pielii, restabilirea aspectului normal al pielii și a funcției de barieră protectoare. De asemenea, pielea poate fi iritată sau deteriorată din cauza unei agresiuni, după o procedură cosmetică sau chirurgicală (vânătăi).

GAMA CICASTIM

CALMARE ȘI REPARARE PENTRU PIELEA DETERIORATĂ

Datorită produselor cu proprietăți reparatoare care ar trebui să fie ținute la îndemână în orice moment pentru a oferi ajutor întregii familii.

Cu proprietățile sale reparatoare, gama de produse de îngrijire Cicastim asigură confort rapid pentru rănile superficiale ale pielii sau pentru rănile apărute în urma unei agresiuni.

REPARARE ȘI CALMARE PENTRU PIELEA IRITATĂ 

Piele deteriorată

ACESTA ESTE UN PRODUS DE ÎNGRIJIRE CU PROPRIETĂȚI CALMANTE ȘI REPARATOARE, SPECIAL CONCEPUT PENTRU ARSURI SUPERFICIALE, PIELE DETERIORATĂ ȘI IRITATĂ, PIELE CRĂPATĂ ȘI ÎNROȘITĂ.

PIELE USCATĂ
HIDRATARE ȘI CALMARE

SENSITÉLIAL Piele uscată

Produse de îngrijire cu toleranță ridicată, potrivite atât pentru copii, cât și pentru adulți, pentru hidratarea și calmarea pielii uscate sau cu tendință atopică.

Descoperiți gama

PIELE SENSIBILĂ INTOLERANTĂ LA SOARE
OFERĂ PROTECȚIE SOLARĂ

SENSITÉLIAL Protecție Solară

Produse de îngrijire cu toleranță ridicată care asigură protecție solară pentru cele mai sensibile tipuri de piele, inclusiv în condiții de expunere extremă la soare.

Descoperiți gama

ACM : LA PRESSE EN PARLE