PIELE GRASĂ SAU CU IMPERFECȚIUNI

Pete, puncte negre, piele grasă, piele lucioasă, imperfecțiuni etc.

Adesea pielea grasă îmbătrânește mai greu, dar se confruntă cu unele imperfecțiuni mai mult sau mai puțin severe: pori dilatați, aspect lucios, puncte negre, ten pătat. Nu-ți pierde speranța. Gama Sébionex te poate ajuta la gestionarea tuturor problemelor care pot apărea în cazul pielii sensibile. Unele produse pot fi utilizate în completarea tratamentului medicamentos administrat împotriva acneei.

În calitate de specialiști în dermatologie, ne concentrăm pe furnizarea unor soluții eficace, adaptate fiecărui profil de piele grasă, pentru redarea echilibrului și aspectului de ”ten curat”. Tenul devine luminos și revigorat, ajutând totodată persoanele cu ten gras să-și urmeze tratamentul.

SÉBIONEX

O gamă concepută în mod special pentru pielea grasă și cu imperfecțiuni

CURĂȚĂ ȘI PURIFICĂ PIELEA GRASĂ ȘI CU IMPERFECȚIUNI cu ajutorul unei game de produse adaptate pentru rezolvarea imperfecțiunilor mai mult sau mai puțin severe

Reducerea delicată a excesului de sebum pentru pielea grasă: aceasta este provocarea adresată gamei Sébionex. De la curățare până la hidratare, prin exfoliere, avem o serie de produse pentru a restabili echilibrul și a reda strălucirea pielii grase. În cazurile cele mai severe, produsele noastre de îngrijire pot fi asociate cu tratament medicamentos.

ANTI-IMPERFECȚIUNI 

CURĂȚARE DELICATĂ

PIELEA MIXTĂ ȘI/SAU GRASĂ SE CARACTERIZEAZĂ PRIN PRODUCȚIE EXCESIVĂ DE SEBUM CARE ÎNCARCĂ TENUL, BLOCHEAZĂ PORII ȘI DUCE LA APARIȚIA IMPERFECȚIUNILOR CUM AR FI PUNCTELE NEGRE ȘI PAPULELE.

Împotriva pielii uscate și fragilizate

TRATAMENTELE DERMATOLOGICE ANTI-ACNEE ȘI AGRESIUNILE EXTERNE POT DUCE LA USCAREA PIELII; ACEST PRODUS DE ÎNGRIJIRE REDĂ SENZAȚIA DE CONFORT A PIELII

Exfoliant pentru ten gras

ACEASTĂ CREMĂ ESTE UN EXFOLIANT PENTRU APLICARE ZILNICĂ, PENTRU A REFACE TEXTURA ȘI ASPECTUL PIELII GRASE. POATE FI FOLOSITĂ SINGURĂ SAU ÎN COMBINAȚIE CU UN TRATAMENT TOPIC ANTI-ACNEE.

Curațare delicată

ACEST PRODUS DE CURĂȚARE ȘI ÎNDEPĂRTARE A MACHIAJULUI PENTRU PIELEA GRASĂ ȘI PREDISPUSĂ LA IMPERFECȚIUNI ESTE UN PAS IMPORTANT ÎN CURĂȚAREA PROFUNDĂ ȘI DELICATĂ A PIELII SENSIBILE.

Corectează, hidratează si calmează

ACEASTĂ CREMĂ CORECTOARE PENTRU PIELEA GRASĂ ȘI PREDISPUSĂ LA IMPERFECȚIUNI SE APLICĂ PE FAȚĂ, FIE SINGURĂ, FIE ÎN COMPLETAREA TRATAMENTELOR ANTI-ACNEICE.

PĂR ȘI UNGHII
PENTRU FRUMUSEȚEA PĂRULUI ȘI A UNGHIILOR

NOVOPHANE

O gamă complexă de produse de îngrijire concepute pentru a evidenția frumusețea părului și a unghiilor.

Descoperiți gama

PIELE DETERIORATĂ ȘI IRITATĂ
REFACE BARIERA PROTECTOARE A PIELII, DETERIORATĂ ÎN URMA DIFERITELOR AGRESIUNI

CICASTIM

O gamă de produse concepute pentru repararea și calmarea pielii iritate și deteriorate ca urmare a diferitelor agresiuni sau leziuni sau după proceduri cosmetice sau chirurgicale

Descoperiți gama

ACM : LA PRESSE EN PARLE