PRODUSE DE ÎNGRIJIRE ÎMPOTRIVA ÎMBĂTRÂNIRII CUTANATE

Pielea nu îmbătrânește în același fel pentru toată persoanele. Factorii cheie sunt cei ereditari, dar și stilul de viață; de asemenea, este important să ne cunoaștem pielea și posibilele sale slăbiciuni pentru a-i veni în ajutor cu produsele potrivite.

În calitate de specialiști în dermatologie, dezvoltăm, de peste 20 de ani, produse anti-îmbătrânire cutanată, acestea fiind nu numai adaptate tipurilor de îmbătrânire prin care trece pielea, dar și delicate și concepute în spiritul respectului pentru piele.

Disponibile în farmacii, aceste produse de îngrijire combină eficacitatea cu toleranța ridicată.

DUOLYS

PROGRESE ÎN EFICACITATEA ÎMPOTRIVA ÎMBĂTRÂNIRII CUTANATE

Datorită combinației sale de ingrediente active care respectă pielea și oferă rezultate vizibile.

Există multe semne de îmbătrânire: pierderea fermității în cazul pielii mixte, tendința de formare a ridurilor în cazul pielii uscate, un aspect tern sau neuniform în cazul altor tipuri de piele. Cercetările efectuate de noi ne permit să oferim produse potrivite și eficace pentru a reda aspectul de tinerețe pielii, pentru un timp cât mai îndelungat. Făcând parte dintr-o gamă variată, Duolys utilizează vitamina C ca antioxidant hidrofil, capabil să neutralizeze radicalii liberi (UV, poluare), să stimuleze sinteza colagenului și să asigure un aspect uniform tenului. Prezentă în mod natural în epiderm, cantitatea de vitamina C scade odată cu vârsta, cu expunerea la radiațiile UV, poluare și reducerea stratului de ozon.

ANTI-ÎMBĂTRÂNIRE, ANTI-RIDURI 

ÎMPOTRIVA PIELII TERNE

ALIAT AL PIELII TERNE, ACEST SER OFERĂ O EFICACITATE RIDICATĂ DATORITĂ CONȚINUTULUI SĂU BOGAT ÎN VITAMINA C PURĂ, UN ANTIOXIDANT PUTERNIC. PENTRU PERSOANELE CU VÂRSTA PESTE 30 DE ANI.

EFICACITATE ÎNALTĂ

DATORITĂ UNEI COMBINAȚII COMPLEXE DE INGREDIENTE ACTIVE PUTERNICE, ACEST SER COMBATE DIVERSE SEMNE ALE ÎMBĂTRÂNIRII PIELII ȘI PROTEJEAZĂ ÎMPOTRIVA EFECTELOR RADICALILOR LIBERI. PENTRU PERSOANELE CU VÂRSTA PESTE 40 DE ANI

Hidratare pentru pielea USCATĂ ȘI FOARTE USCATĂ

ACEST PRODUS DE ÎNGRIJIRE AJUTĂ LA LUPTA ÎMPOTRIVA ÎMBĂTRÂNIRII CUTANATE PRIN CREȘTEREA HIDRATĂRII PIELII USCATE ȘI FOARTE USCATE

Emulsie hidratantă pentru ten normal și mixt DUOLYS LÉGÈRE

ACEST PRODUS DE ÎNGRIJIRE AJUTĂ LA SUSȚINEREA LUPTEI ÎMPOTRIVA ÎMBĂTRÂNIRII CUTANATE PRIN HIDRATAREA PIELII NORMALE ȘI MIXTE

Produs 2 in 1

CREMĂ PENTRU PROTECȚIE SOLARĂ ANTI-ÎMBĂTRÂNIRE CUTANATĂ - O CREMĂ DE ZI CARE ASIGURĂ PROTECȚIA ZILNICĂ OPTIMĂ ÎMPOTRIVA RADIAȚIILOR UVA ȘI UVB.

PRIVIRE FRUMOASĂ

UN PRODUS DE ÎNGRIJIRE PENTRU CONTURUL OCHILOR, CARE NETEZEȘTE RIDURILE, REDUCE PUNGILE DE SUB OCHI ȘI ESTOMPEAZĂ CEARCĂNELE. PENTRU TOATE TIPURILE DE PIELE.

PĂR ȘI UNGHII
PENTRU FRUMUSEȚEA PĂRULUI ȘI A UNGHIILOR

NOVOPHANE

O gamă complexă de produse de îngrijire concepute pentru a evidenția frumusețea părului și a unghiilor.

Descoperiți gama

HIPERPIGMENTAREA EPIDERMULUI
REZULTATE ÎN CAZUL PETELOR PIGMENTARE

DÉPIWHITE

Produse de îngrijire împotriva pigmentării adaptate diferitelor zone afectate de hiperpigmentarea epidermului

Descoperiți gama

ACM : LA PRESSE EN PARLE