Piele sensibilă

Pielea sensibilă este fragilă și reacționează într-o manieră exagerată la agresiunile zilnice sau la anumiți factori (temperaturi ridicate sau scăzute, apă dură, dietă picantă, emoții puternice, anumite produse cosmetice etc.). Este roșie, prezintă senzații de mâncărime sau de piele care ”ține”. Pielea deschisă la culoare este vizată în mod frecvent, deși toate tipurile de piele pot fi predispuse: normală, grasă, uscată sau mixtă. Pielea sensibilă necesită o atenție deosebită pentru a-i reda senzația de confort și de stare generală de bine. Gama Sensitélial include soluții blânde și eficace pentru hidratarea, calmarea și protejarea pielii sensibile.

SENSITÉLIAL

CALMEAZĂ RAPID PIELEA SENSIBILĂ

CALMEAZĂ RAPID PIELEA SENSIBILĂ datorită produselor eficace de îngrijire care conțin ingrediente active riguros selectate pentru a asigura îngrijirea pielii.

Gama Sensitélial oferă rezultate concrete pentru pielea sensibilă, reactivă și cu tendință de înroșire, cu produse de îngrijire create pentru a fi tolerate chiar și de cea mai sensibilă piele și pentru a oferi senzația de catifelare și confort pe termen lung.

PIELE SENSIBILĂ, REACTIVĂ ȘI/SAU CU TENDINȚĂ DE ÎNROȘIRE 

Loțiune micelară de curățare și îndepărtare a machiajului

CURĂȚĂ ȘI ÎNDEPĂRTEAZĂ MACHIAJUL DINTR-O SINGURĂ MIȘCARE, PENTRU CELE MAI USCATE ȘI SENSIBILE TIPURI DE PIELE. NU NECESITĂ CLĂTIRE.

Redă calmul și confortul pielii

ACEASTA ESTE O CREMĂ DE ZI PENTRU PIELEA SENSIBILĂ, REACTIVĂ ȘI/SAU PREDISPUSĂ LA ÎNROȘIRE

PĂR ȘI UNGHII
PENTRU FRUMUSEȚEA PĂRULUI ȘI A UNGHIILOR

NOVOPHANE 

O gamă complexă de produse de îngrijire concepute pentru a evidenția frumusețea părului și a unghiilor.

Descoperiți gama

HIPERPIGMENTAREA EPIDERMULUI
REZULTATE ÎN CAZUL PETELOR PIGMENTARE

DÉPIWHITE 

Produse de îngrijire împotriva pigmentării adaptate diferitelor zone afectate de hiperpigmentarea epidermului

Descoperiți gama

ACM : LA PRESSE EN PARLE